Een karakteristiek portret


Karkterbeeld is een samenwerking tussen gespecialiseerde fotografen die zich toeleggen op de kunst van het vervaardigen van kenmerkende portretten van hoge kwaliteit. Zij nodigen u uit om de tijd te nemen om een professioneel en artistiek hoogwaardig fotoportret te laten maken.


Ambachtelijk en kunstzinnig

Goede fototoestellen zijn betaalbaar en eenvoudig te bedienen, fotograferen kost weinig tijd en weinig geld. En: gegarandeerd komt één foto altijd als beste uit de bus en die foto is in veel gevallen best goed. Iedereen kan foto’s maken. Maar het vervaardigen van een opvallende, karakteristieke portretfoto; dat is een ambacht, dat is een kunst.
.


Karakter en uitstraling

Een authentieke portretfoto, is niet zo maar een kiekje. Een goede portretfotograaf legt uw uitstraling, uw energie en uw karakter op een persoonlijke en bijzondere manier vast. Door een combinatie van sfeer, belichting, techniek en werkwijze op de set herkent u zichzelf direct in het beeld.


Laat zien wie u bent

Welbeschouwd zou iedereen in zijn of haar leven minstens drie karakteristieke portretten moeten (laten) maken, een portret dat een verhaal vertelt, dat laat zien wie u op dát moment bent:

  • in de kracht van uw jeugd
  • in de kracht van uw leven
  • in de kracht van uw ouderdom

Wees trots op u zelf en op die foto. Een mooi, kenmerkend portret is een geschenk, een icoon, een bezit voor het leven.

Stacks Image 108
Stacks Image 155
Stacks Image 121